Let's dough this

Och så var det fredag, och jag har nu varit hos familjen i över en vecka! Hittils känns allting så himla bra, kunde verkligen inte vara mer nöjd med min matchning. Z börjar bli lite mer van vid mig, hon protesterar inte lika mycket när föräldrarna lämnar henne, och det går över hur snabbt som helst, vilket är så skönt! U är har börjat prata om att hon vill komma och hälsa på mig i Sverige "i framtiden när vi känner varandra bättre", och i onsdags när jag hade barnen på kvällen sa hon att hon önskade att hon inte hade läger denna veckan (det är spring break!) så att hon kunde vara med mig! Älskade unge <3
 
I onsdags hade jag ledigt under dagen, så jag bestämde mig för att åka in till Manhattan eftersom det var så himla fint väder! Hade ingen plan över huvud taget, jag bara satte mig på tunnelbanan och åkte inåt, kom någonstans på vägen på att jag kanske i alla fall borde ha kollat upp en bra station att gå av på, så jag tittade runt på google maps och fick syn på namnet på ett typ café som jag hört talas om. Det heter do och säljer kakdeg som om det vore glass, så det blev direkt mitt första mål! Så jag hoppade av vid närmaste stationen och gick dit. Stället var såå mysigt! Jag köpte mig en bägare med vanlig klassisk kakdeg, och "chocolate dream", som var choklad-kakdeg med chokladbitar och oreo i, och det var så gott! Ganska dyrt, men värt det.
 
 
Efter kakdegen bestämde jag mig för att gå typ mot Times Square, vilket var en bit bort, men inte skulle det stoppa mig! Tror det tog nästan två timmar, och då gjorde jag ett par stopp för att titta i affärer på vägen, samt gick igenom Washington Square Park, som var fullpackad med folk som njöt av solen. På Times Square tittade jag lite på någon föreställning som några killar hade. Jag är inte riktigt säker på vad det var för något, när jag kom dit var det nästan slut, och de hade dragit fram några "frivilliga" som de dansade med, och någonstans där på slutet kom en poäng om att alla ska få vara sig själva. Hur det hörde ihop vet jag inte, men det var fint! Jag tittade självklart även in på tkts-båset, som jag är säker på att jag kommer göra några besök till under mitt år. Där säljer de rabatterade biljetter till broadway-musikaler, så om man kommer dit när de öppnar på morgonen kan man få bra platser för riktigt bra priser! När jag ändå var "i närheten" gick jag bort till Macy's och gick runt en stund, och sen var det dags att åka hem igen. Trots att jag inte riktigt hade någon plan eller gjorde något speciellt blev det en riktigt bra dag, speciellt tack vare det fantastiska vädret. 
 
Idag är jag också ledig under dagen, är alltid det måndagar, onsdagar och fredagar, så idag har jag klämt in att jag ska gå och se Avengers Endgame!! Försökte hitta en IMAX-visning, och det fanns faktiskt en del, men inga bra tider, så idag blir det "bara" 3D. Men jag ska nog försöka gå och se den i IMAX någon annan gång, bara för att jag kan. I jakt på biljetter insåg jag att väldigt många biografer här visar filmen bokstavligt talat dygnet runt på grunt av det höga trycket. Det fanns visningar 10 på morgonen, 3 på dagen, 9 på kvällen, eller 2 på natten om man känner för det! Skönt för mig, då det var ganska enkelt att hitta en bra tid att se den så jag ändå hinner hem innan jag börjar jobba på kvällen.