Hejdå del 1

Det senaste året har jag jobbat på förskola, från början för att samla ihop barntimmarna jag behövde för min au pair-ansökan, och igår jobbade jag min sista dag där! Himla märkligt, minst sagt. Hade bakat mini-pavlovas som jag bjöd på, och så bjöd jag även på lite ukulele-spelande och sång, som jag brukar göra på fredagar! Hade för några veckor sedan med mig ukulelen till jobbet eftersom jag skulle ha den efter, och blev efter det tvingad att ta med den varje fredag för musikstund med barnen, vilket har varit så himla mysigt. Jag har ju jobbat med 1-åringarna, och de kan inte alltid sjunga med, men att se de fullständigt lysa upp och börja dansa när jag spelade Djungelboken är riktigt svårslaget. Lämnade jobbet på eftermiddagen med alla mina extrakläder och en fin liten hög presenter som jag fick av kollegorna jag har jobbat med. Fick ett presentkort på akademibokhanden, ett paket kinderägg* och världens finaste bild på de jag jobbat med på min avdelning! Alltså finns det finare kollegor eller? Har verkligen haft turen att få jobba med världens bästa människor, och oavsett om det har varit kaos på jobbet har det varit så enkelt att ta sig igenom med dem. Kommer sakna de och alla mina barn så mycket!
 
Dagen fortsatte med fler hej dån, då morbror med familj kom över på middag. Fick kanske en smärre livskris när jag insåg hur stora mina småkusiner faktiskt blivit, samt hur stora de kommer vara när jag kommer hem igen. Kan inte tiden här hemma stanna medan jag är borta??
 
Idag ska jag försöka göra klart förberedelsekursen, är egentligen inte helt säker på hur mycket jag har kvar, men förutsatt att det inte är supermycket så siktar jag på att göra klart den idag, samtidigt som jag ska lyssna sönder på Ben Platts nya album som kom ut igår, för herreguuuuud så bra!! Tips!!
 
*Kinderäggen var definitivt det mest viktiga, har kanske inte ätit kinderägg på flera år men måste ju göra det nu innan jag åker och inte får äta de på ett år