Cluster Meeting och brända ben

 
I fredags var det ääääntligen dags för mitt första cluster meeting här i USA! Har varit så taggad på att få träffa lite människor som jag vet går i samma bana som jag, och det blev en riktigt bra dag!!
 
Träffen spenderades på Brooklyn Botanical Gardens som har gratis inträde på fredag förmiddagar. Det var jag och 6 andra tjejer, som varit här allt ifrån 3 veckor till snart 2 år! Vi gick drog oss inåt med vår LCC Susan, men hann inte längre än till bonsai-träden innan Susan tyvärr var tvungen att lämna oss, så resten av förmiddagen fick vi gå runt själva. Vi gick faktiskt inte superlångt, vi tog en titt förbi rosträdgården, och sen bara satte vi oss på en gräsplätt och pratade och njöt av solen, vilket var så mysigt! Det var så himla skönt att få träffa lite folk närmare min ålder och få ventilera lite om hela upplevelsen till någon som faktiskt kan relatera! Det var riktigt välbehövligt.
 
 
Vi lämnade parken vid lunchtid då nästan hela gruppen behövde jobba, så jag drog mig hem för att äta lunch och ta det lugnt resten av dagen. Jag har faktiskt hållt mig inne ganska mycket trots det fantastiska vädret, för vill verkligen inte förvärra förkylningen som jag åkte på, och det verkar faktiskt ha lönat sig, för jag mår redan mycket bättre! Lite synd att jag inte ha fått njuta fullt av solen, men så mycket värt det för att slippa vara halv-förkyld i en månad.
 
När helgen sen kom blev jag lite sista minuten-ledig igen då familjen åkte till sin stuga, och det blev dessutom en långhelg då de inte skulle komma hem förrän måndag kväll. Så jag, som sagt i försök att inte förvärra min förkylning, bestämde mig för att helgen skulle bestå av solande i trädgården och tv-tittande. Jag började min lördag med att ut och handla lite mat så jag skulle överleva, sen la jag mig i trädgården för att sola och läsa lite, med på grund av en riktigt bra bok som jag absolut inte kunde lägga ifrån mig glömde jag helt bort tiden, och det slutade med att jag totalt brände mina ben... Suck... Så det blev inte jättemycket mer solande den helgen för jag ville inte förvärra brännan. Så, då hade jag tv-tittande kvar på listan, men även för det sattes en käpp i hjulet när wi-fit (som behövs för att kolla på tv här då de har en smart-tv och inte cable!) började krångla och vägrade lösa sig, och dessutom ville inte mobildatan på min jobbtelefon fungera av någon anledning? Wi-fit löste sig inte på hela helgen, och mobildatan hoppade lite in och ut. Jag lyckades tillslut se några avsnitt av The Chilling Adventures of Sabrina, men resten av tiden fick jag lite skrivande gjort. Blev så himla inspirerad av boken jag läste ut (Stanna av Flora Wiström, grymt bra!!) så jag vet inte hur länge jag satt och skrev. Så det blev väl en välanvänd helg ändå! Jag var lite sugen på att åka in till Manhattan och hitta några sista minuten-biljetter till någon musikal, men en del av grejen med att ha en hemma-helg var att inte slösa pengar, så jag höll mig ifrån det, men det var inte lätt. Så, det kanske inte var helgen jag hade planerat, men det blev bra ändå!
 
(Bilden säger kanske 19 grader, men det blev bra mycket varmare, och solen stekte på ordentligt! Tro mig, mina ben såg förjävliga ut...)