Up Close & Personal

Denna helgen har jag varit på kurs!! Jag har såå mycket att skriva om, men sen är det ju också Thanksgiving denna veckan, och barnen har ingen skola från och med imorgon, och jag har planer kommande helg, så jag får se när det kommer inlägg om det. Men jag tänkte jag slänger in en liten teaser så kan ni ju sitta och vara nyfikna och bara vänta på att få höra om min kurs, hehe. Jag bjuder på den. 
 
Woohoo, fler event som jag har lagt för mycket pengar på! Näe men till mig försvar så köpte jag de här biljetterna för längesen, för jag var faktiskt tvungen att gå.
 
 
För några månader sen började jag titta på en serie som heter Schitt's Creek, det fanns då 5 säsonger ute och jag sträckkollade allt på några dagar. Den är bara så himla bra. Jag älskar den. Jag har ändå sedan jag såg den försökt rekommendera den till folk, för "den finns på Netflix!" bara för att ett bra tag senare inse att den inte finns på Netflix i Sverige... Kan vi sluta upp med det här att Netflix har olika titlar i olika länder??? Så nu väntar jag tålmodigt på att det ska dyka upp på någon svensk streamingsida, för jag kan faktiskt inte sitta och hålla på det här själv. Här i USA kan man även se den på poptv gratis, men jag är osäker på om man kommer åt den sidan från Sverige?? Om någon vill kolla upp det och meddela mig så blir jag mycket lycklig.
 
I alla fall, skådisarna från serien åkte på turné i början på året, och någon gång under sommaren här så avslöjade de att de åker på turné igen, och de kommer till Brooklyn, och gissa vem som var snabb på den knappen!!
 
Förra fredagen var det dags, jag åkte efter jobbet till en suuuperfin teater här i Brooklyn, köpte mig en svindyr tjocktröja, och sen var jag redo!
 
 
Jag har egentligen inte så mycket att skriva om, eller så mycket bilder för den delen, men jag behövde dela med mig av det här ändå, för att kanske få fler människor att vilja se serien, om något. Det var utformat som en panel typ, skådisarna satt på scenen och pratade om deras karaktärer, hur de fick sina roller, roliga historier från inspelningstiden (de har nu filmat färdigt 6:e och sista säsongen som har premiär i början på januari!), osv. Lyssnade på min absoluta favorithistoria för femtioelfte gången, jag måste nog ha sett varena intervju som finns när de berättar den. Det handlar om när en av skådisarna fick i uppdrag att sjunga i ett avsnitt, hans karaktär skulle framföra en cover av Tina Turners "The Best", och det skulle bli en väldigt viktig scen. Han fick frågan om han ville ha hjälp att arrangera covern, men valde att ge det ett försök själv, och kom sedan med något av det vackraste jag hört i hela mitt liv???? Den finns på Spotify, Noah Reid med "Simply the Best", om ni vill lyssna. För det måste ni. Titta, jag lägger in den här så behöver ni inte ens leta upp den själva. Gud så smidigt.
 
 
 
Sen var det dags för trivia-tävling, de drog upp ett par människor ur publiken och körde fans vs skådisar. Fansen vann, överraskning! Och seeeen smet Noah Reid av scenen och hämtade sin gitarr, och sen stod han där vid en mikrofon, började med att sjunga en annan låt från serien, "A Little Bit Alexis", medan Annie Murphy, aka Alexis, dansade till, och det var helt hysteriskt roligt, och sen sjöng han Simply the Best och jag avled på plats, så det så. Tycker verkligen hans version av den låter är heeelt fantastisk, och det var så kul att få höra den live!! Ja, jag grät lite, vadå då?
 
Allt som allt var det sååå bra, och jag är så himla glad att jag kunde gå! Dan Levy, som skapade serien och spelar en av huvudkaraktärerna, är en så himla mysig människa, och jag älskar att höra honom prata om serien. För folk med en annan referenspunkt än jag så var även Eugene Levy och Catherine O'Hara där, som också spelar huvudroller, och de pratade lite om deras historia och alla andra projekt de har fått jobba ihop på. Nu är det bara att vänta till januari där när sista säsongen kommer ut, rip mig. Men jag har hopp om att serien kommer få ett värdigt slut, det var trots allt Dan och de andra skaparna som valde att avsluta serien efter 6 säsonger, för att "respektera karaktärerna och deras historier". Så det är väl bra. Även om jag gärna hade haft en massa fler säsonger...